#1 02-02-2009 11:17:41

Skandal

Dziki pies

Punktów :   

gildia

mam kilka prpopzycji na temat wygladu gildii a wiec
1.powinny powstac funkcje np. skarbnik magazynier puki co te dwie sa potrzebne sprobuje pokazac wam zalety

skarbnik- ostatnim czasem grajac zobaczylem przypadkowo na ryneczku zbroje +8 dla woja od 61 lew z 3 kamykami wszystako fajnie zdazaja sie takie przedmioty tylko ze gosc chcial za nia 1kk niesyety nie mialem:( majac skarbnika gildii (postac bedaca tylko w miescie pod nadzorem kilku graczy moze to byc 1 lew nieistotne) mamy mozliwosc szybkiego zakupu fajnych zeczy a zdazaja sie gafy ludzi wystawiajajacych ekwipunek na sell

magazynier- tu rowniez proponuje zrobik kilku np ninja woj albo zbrojmistrz platnerz od pierdul ulepszaczcz wiecie o co chodzi jak dla mnie sprzedanie zbroi ktora mam obecnie dla obcych jest oslabieniem dla calej gildii wole przekazac ja do magazynu dla pokolen pewnie sie spytacie co z kasa hmmm albo z kasy gildii czyli skarbnik pokrywa albo z magazynu bierzesz nowe potrzebne na dany lew jedyni co beda kopani po dupsku to nasi liderzy i oni powini dostawac kase ktora my zbierzemy aby robic nowe itemki

powinnismy zrobic jakis jeden dzien expa czyli mocna ekipa powinna zrobic pt i tych slabszych ciagnac do gory ile sie da (wogule powinnismy starac sie grac w pt gildyjnych)

puki co to tak na szybkiego czy sie uda nie wiem sprubowac warto

#2 02-02-2009 20:18:51

KiGi7

Dziki pies

Punktów :   

Re: gildia

Jestem za pomys³ami Skandalla a Mariusz te¿ powinien sie zgodziæ

#3 03-02-2009 17:46:37

Afrodytecja

Król skorpion

Punktów :   

nom musze przyznaæ ze jak Kobe mnie podexpi³ w v1 to fajnie szla kuleczka.A wiêc fajnie by by³o gdyby¶my troche podexpili niskie lvl miêdzy innymi mnie xD

#4 03-02-2009 18:44:44

moon2008

Dziki pies

SkÄ…d: Lubin
Punktów :   

¦wietne pomys³y, tylko trzeba dok³adnie przemy¶leæ organizacjê skarbnika i magazyniera. A co do wspólnego expienia to ja siê piszê ju¿ dzi¶ Nie ukrywam ¿e przyda³aby mi siê pomoc.

#5 05-02-2009 09:01:39

Afrodytecja

Król skorpion

Punktów :   

heh skarbnikiem jest przecie¿ Sabina a nad magazynierem sie pomysli

#6 05-02-2009 09:14:45

Student

G³odny wilk

Punktów :   

ja proponuje pod expic szamanow w pierwszej kolejnosci zeby byly dobre buffy w gildi a co do pt to jest prawie codziennie kiedys robilismy na bo a teraz siedzimy w dt jezeli jest ktos chetny to pisac na metinie

#7 05-02-2009 10:16:57

moon2008

Dziki pies

SkÄ…d: Lubin
Punktów :   

Student na pewno siê do ciebie zg³oszê, potrzebujê pomocy i w dodatku jestem szamank±

#8 06-02-2009 18:17:31

FlowerSabi

Administrator

Punktów :   

A wiec tak :
- powstanie regulamin gildii na który potrzebujê tutaj osobn± zak³adkê- co bêdzie to informacj± sta³± dla graczy ( info o rekrutacji nowych, obowi±zkowe sk³adki, zasady, info o pt na Bo lub w DT itp)
- Co do Skarbnika i tego Magazyniera hmm s³uchajcie - ka¿dy zaopatruje siê we wszystko sam. 1,5kk za noc w DT idzie nazbieraæ z kasy i itemków które tam wpadaj±. Mieli¶my ju¿ sympatycznego z pozoru oszusta w gildii który na szczê¶cie sam odszed³ bo wiedzia³ ¿e chcia³ mnie naci±gn±æ na 2kk za dykte.
- Materia³y sta³e jakie s± potrzebne do dalszej budowy to ju¿ pewnie Wam siê po nocach ¶ni±, ale przypomnê: DYKTA, KAMIEÑ FUNDACYJNY, PIEÑ - w ilo¶ciach po 20-30 sztuk potrzebne i oczywi¶cie kasa której niestety ze sk³adek wysz³o tylko 6,9kk a ziemia kosztowa³a 70kk domek 20kk i kowal 20kk
- I mam tak± jedn± ma³± pro¶bê- ograniczmy niepotrzebne zawracanie g³owy drugiej osobie zwracaj±c siê do niej o jakies g³upstwo. Ja za same koperty z boku i odpisywanie na nie ,straci³am ju¿ mo¿e z kulke lub dwie expa a Wiecie ,¿e czym wy¿ej tym trudniej. Jak pisaæ do kogo¶ to konkretnie na temat i bêdzie git.

#9 06-02-2009 18:36:31

FlowerSabi

Administrator

Punktów :   

Informacja odno¶nie podanej kwoty 6,9kk dotyczy ostatniej sk³adki HAS£O "NA KOWALA" Wcze¶niejsze wydatki przy zakupie ziemi i domku pokry³o kilka osób ( nie bêdê wyliczaæ ale ONI wiedz± :-) ) Te osoby równie¿ dostarczy³y bardzo wiele materia³ów potrzebnych do budowy - bez tego by¶my nie ruszyli. Dziêkujê bardzo Wszystkim za wk³ad i wspó³pracê a przedewszystkim za w³asn± inicjatywê i zaanga¿owanie.

#10 07-03-2009 14:13:17

Sylvill

Dziki pies

Punktów :   

S±dzê, ¿e mo¿emy wróciæ do tej propozycji Skandala. Nasz cel zosta³ osi±gniêty czyli kowal i alchemik. Codziennie z nich zarabiamy sporo kasy a to bardzo po¿yteczny pomys³.

Stopka forum

RSS